Anahtar Kelimeler: Tehlike çanları…!

Tehlike çanları…!

Tehlike çanları…!

Biriniz müdahale edin buna!

Bir kaza olmadan durdurun!

 

 

Türkiye genelinde olduğu gibi aşırı sıcaklar Kırıkkale’de de etkili. Sıcaktan bunalan çocukların tehlikeye aldırmadan saat kulesinin havuzunda serinlemeye çalışması dikkat çekiyor.

 

TEHLİKELİ DURUM

Türkiye genelinde olduğu gibi aşırı sıcaklar Kırıkkale’de de etkili. Sıcaktan bunalan çocukların tehlikeye aldırmadan saat kulesinin havuzunda serinlemeye çalışması dikkat çekiyor. Çocukların çevredeki vatandaşların bakışları altında havuzda serinlemeye çalışması dikkat çekerken, olası bir elektrik arızası ile yaşanabilecek kazaya dikkat çekiliyor. Vatandaşların da çocukları seyredip uyarmaması tepkiyle karşılanıyor. 

 

BELEDİYEYE UYARI

Belediye ekiplerinin bu duruma neden müdahale etmediği de merak konusu. Yoldan geçerken duruma gören bir çok kişi sosyal medya hesaplarından bu tehlikeli durum ve görüntüyü paylaşarak belediyeyi uyarıyor. Belediyenin üzücü bir kaza yaşanmadan duruma müdahale etmesi isteniyor. 



  • Cuma 41.3 ° / 28.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 42.6 ° / 29.1 ° Güneşli
  • Pazar 43.8 ° / 29 ° Güneşli