Anahtar Kelimeler: Teşekkürler Sayın Valim

Teşekkürler Sayın Valim

Teşekkürler Sayın Valim

Dört dörtlük festival oldu

Tebrik ediyoruz

 

 

Kırıkkale Valiliği’nin öncülük ettiği Kalefest 2024 etkinlikleri muhteşem görüntülere sahne oldu. Kamuoyu festivali organize eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’a teşekkür ediyor. 

 

 

KAMU KAYNAĞI KULLANILMADI

Kırıkkale halkının uzun yıllardır hasretle beklediği ve bir ilk ilk olan Kalfeset 2024 ‘Kırıkkale Tanıtım Günleri Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu. 22-26 Mayıs tarihleri arasında yapılan festivalde 7’den 70’e on binlerce Kırıkkaleli vatandaş unutulmaz ve tarihi festivalde gönüllerince eğlendi. Kamu kaynakları kullanılmadan tamamen Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türk Metal Sendikası, Sinerji, Alfa Solar, Gama Enerji, Moda Life ve Dünyasan'ın sponsor olduğu etkinlikte; SOLOTÜRK gösterisinden konserlere, yemek lezzetlerinden yöresel ürünlere kadar birçok faaliyetler sunuldu. Hafta boyunca süren etkinlikler, Kırıkkale’nin bir araya geldiğinde nasıl güzel işler başarabileceğini bir kez daha göstermiş oldu. 

 

BÜYÜK TANITIM OLDU

Festival sona ererken, Kırıkkale kamuoyu Vali Mehmet Makas’a bu organizasyondan dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti. Festival uzun zamandır arzu edilen sosyal görüntüleri Kırıkkalelilere yaşatırken, ilin de tanıtımına büyük katkı sağlandı. Festival haberleri ve etkinlikleri ulusal medyada günlerce yer aldı. 



  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli