Anahtar Kelimeler: Tozlu yollara bakım

Tozlu yollara bakım

Tozlu yollara bakım

Yahşihan Belediyesi ekipleri ilçe genelinde parke, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ahmet Sungur, “Yol yapım çalışmaları en kısa zamanda bitecek ve vatandaşlarımız tozlu, çamurlu yollardan kurtulacak” dedi.

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Yahşihan Belediyesi ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, ilçedeki yolların modernizasyon çalışmalarını hızla devam ettiriyor. İlçedeki vatandaşların daha rahat ve sağlıklı şartlarda yaşamlarını devam ettirebilmeleri için gece gündüz çalışan ekipler birçok mahallede ise berkitme yol düzenleme çalışmaları sürüyor.

 

ONARIM ÇALIŞMASI

Yahşihan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, anlık oluşan sorunlara hızlı bir şekilde müdahale ederken, tüm mahallelerde planlanan çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler ayrıca mahallelerde oluşan çukur, göçme gibi sorunlarla ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Bunların yanında mahallelerdeki yol, kaldırım ve parke taşı onarımları da yapılıyor.

 

BİLGİ VERİLDİ

Yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Vatandaşlarımızın isteklerini birebir dinliyor, elimizden geldiği ölçüde talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Önceliğimiz elbette bozuk yollar. Yıllardır bozuk olan yolları plan dahilinde yapma gayreti içerisindeyiz. Şu an için Kadıoğlu, Alaaddin ve Yenişehir Mahallerinde ilerleyen yol yapım çalışmalarımız inşallah ilçemizin tüm alanını bitirince son bulacak ve vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtulacak. Amacımız, Yahşihan sakinlerine yakışır bir ilçe hazırlamaktır.” dedi.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli