Anahtar Kelimeler: yönetim hazır

Yeni yönetim hazır

Yeni yönetim hazır

YENİ YÖNETİM OLUŞTURULDU

Kırıkkalegücü’nün Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongresine aday olan Sinerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, yönetimiyle toplantı gerçekleştirdi. Kongreye hazır olduklarını belirten Duman, yapacakları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

 

YENİ YÖNETİM OLUŞTURULDU

2023-2024 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve sezonu 12’nci sırada bitiren Kırıkkalegücü’nde kongre heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ertelenen kongre, 11 Mayıs Cumartesi günü kulüp binasında gerçekleştirilecek. Kongreye aday olan Sinerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, yönetimiyle toplantı gerçekleştirdi. Kongreye hazır olduklarını belirten Duman, yapacakları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

 

TOPLANTI YAPTILAR

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan başkan adayı Duman, “Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübümüzün aday yönetim kurulu kadrosuyla kongre öncesinde toplantımızı gerçekleştirdik. Kırıkkalemizin en iyisini hakkettiğini bilerek, kulübümüzü doğru bir şekilde yönetmenin ve başarılarla dolu bir dönem geçirmenin yollarını konuştuğumuz toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Çıktığımız bu yolda birlikte yol arkadaşlığı edeceğimiz ve kendi alanlarında en iyisi olan ekibimize teşekkür ederim” dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli