Anahtar Kelimeler: tahsisi yapılacak

Yer tahsisi yapılacak

Yer tahsisi yapılacak

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de yaklaşan Kurban Bayramı’nın heyecanı yaşanıyor. Kurulacak olan Kurban pazarında, başvuru yapan üreticiler için yer tahsisi yapılacak.

YER TAHSİSİ ÇALIŞMASI

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar tamamlanma başlandı. Arpalık Çukuru mevkiinde kurulan kurban satış pazarı için yer tahsisi yapılacak. Kurban Pazarı’nda hayvan satacak üreticilerin yer tahsisi için Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne yapılacak başvurular sonrasında müracaat sırasına göre belirlenecek.

 

TEDBİRLER ALINDI

Kırıkkale Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik, Kurban Bayramı için gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığını vurguladı. Yer tahsislerinin yapılarak hayvan satışlarının başlayacağını belirten Karafilik, “Kurban Bayramı öncesi bütün vatandaşlarımızda tatlı bir heyecan var. Bizlerde bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirerek, hiçbir vatandaşımızın mağdur olmamasını istiyoruz. İnşallah hep birlikte aldığımız tedbirlerle güzel bir bayram geçiririz” dedi.



  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli