Anahtar Kelimeler: trafiğe açıldı

Yol trafiğe açıldı

Yol trafiğe açıldı

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi TOKİ yönünden girişinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki çift şeritli yol, tamamlanan asfaltlama çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

ÇALIŞMA YAPILDI
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi TOKİ yönünden girişinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki çift şeritli yol, tamamlanan asfaltlama çalışmaların ardından trafiğe açıldı. Uzun süredir yapıldı yapılacak açıldı açılacak diye beklenilen Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki çift şeritli yol, nihayet açıldı. Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, cadde üzerindeki düzenlemelerin tamamlandığı ve yolun artık kullanıma hazır olduğu belirtildi.

BİLGİ VERİLDİ
Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki bu önemli gelişmeyle birlikte, hem otomobil sürücüleri hem de TOKİ sakinleri rahat bir nefes alacak. Yeni açılan çift şeritli yol, hem sürücüler hem de yayalar için büyük bir kolaylık sağlayacak. Yahşihan’a günü birlik gidip gelmek zorunda kalan sürücüler yolun açılmasıyla birlikte araçlarına yaptıkları masraflardan da kurtulmuş olacak. Bilindiği üzere uzun süredir yapılmayan yol nedeniyle hem sürücüler hem de TOKİ konutlarında oturan mahalle sakinleri mağdur olmuştu.
 



  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 25.3 ° / 17.8 ° Güneşli