Anahtar Kelimeler: Yurtlarda hazırlık

Yurtlarda hazırlık

Yurtlarda hazırlık

Kırıkkale’de Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtlar, yaklaşan yeni eğitim yılı öncesinde kapsamlı bir hazırlık sürecine girdi.

HAZIRLIK YAPILIYOR
Kırıkkale’de Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtlar, yaklaşan yeni eğitim yılı öncesinde kapsamlı bir hazırlık sürecine girdi. Bu doğrultuda, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’in başkanlığında bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, il genelinde hizmet veren KYK yurtlarının şube müdürleri ve yurt müdürleri katıldı. Toplantıda, yeni dönemde öğrencilere daha iyi hizmet sunmak adına yapılması gereken çalışmalar ve hazırlıklar masaya yatırıldı. Yurtların mevcut durumu, ihtiyaçları ve iyileştirilmesi gereken alanlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

TOPLANTI YAPILDI
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İl Müdürümüz Hamza Güneş’in başkanlığında, yurtlarımızla ilgili kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir” ifadelerine yer verdi. Yeni dönemde Kırıkkale’deki yurtların, öğrencilerin konforunu ve güvenliğini ön planda tutarak, eksiksiz bir şekilde eğitim yılına başlaması hedefleniyor.
 



  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 25.3 ° / 17.8 ° Güneşli