Tarih: 15.10.2024 21:27

Zabıta ne işe yarıyor?

Facebook Twitter Linked-in

 

Böyle iş olur mu?

 

Hani kaldırım işgali olmayacaktı?

 

Kaldırım ele geçirilmiş!

 

 

Kırıkkale Hüseyin Kahya Parkı’nın Çarşı Camii girişi yanındaki bir marketin kaldırım işgali adeta zirve yapmış durumda, buraya Zabıta’nın müdahale etmiyor olması da dikkat çekiyor.   

 

 

BU NASIL BİR İŞGAL?

Kırıkkale Hüseyin Kahya Parkı’nın Çarşı Camii girişi yanındaki bir marketin kaldırım işgali adeta zirve yapmış durumda, buraya Zabıta’nın müdahale etmiyor olması da dikkat çekiyor.   Buradaki işgal diğer esnaflara da kötü örnek teşkil edecek durumda. Market, kaldırıma değil, yola kadar uzanan işgali ile dikkat çekerken, bir çok kişi bu duruma tepki gösteriyor. 

 

KALDIRIM ELE GEÇİRİLMİŞ!

Belediye Zabıta ekiplerinin yeni dönemde kaldırım işgalini önlemeye yönelik çalışma yaptığı biliniyor. Ancak buraya şu anda müdahale edilmemesi ve kaldırımı tamamen işgal etmesine rağmen markete dokunulmaması manidar bulunuyor. Bir çok kişi, “Belediye ve Zabıta ne işe yarıyor? Bu bir işgal değil, parkın bir bölümü adeta ele geçirilmiş. Buna kim neden ses çıkarmıyor?” diye soruyor. 

 

VATANDAŞ ÇOK TEPKİLİ

Market işi o kadar abartmış ki, kaldırıma adeta çadır kurar gibi koca bir şemsiye açmış durumda. Bu duruma da hiçbir görevlinin ses çıkarmadığı gözleniyor. Ancak yoldan geçen vatandaşlar işgal nedeniyle rahatsız oldukları için duruma tepki gösteriyorlar.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —